Buna seara. Am inchiriat un apartament pe numele firmei. Daca efectuez plata intretinerii on line, Administratia de locatari trebuie sa mi emita dovada platii sau nu? In plus am solicitat sa fac plata doar la intretinere, nu si la fondul de reparatii care revin proprietarului. Au refuzat sa mi incaseze intretinerea pe motiv" ori platesti tot ori nimic ". Mulțumesc
vali m
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca faceti plata prin banca, cum sa va dea chitanta???
Printati-va op-ul. Ala este dovada platii.
Vladutu Andreea a scris:
A facut chitanta separata la cererea mea fata de lunile trecute, cand am dat banii mi a spus nu. Ori platesti tot ori nimic. Eu voi face plata prin banca dar chitanta trebuie sa mi o dea, corect? Este dovada platii.
Da, platiti prin banca deoarece nu trebuie sa va dea ei chitanta si vorbiti cu proprietarul sa va dea banii sau sa achite el personal si sa ii dea chitanta pe numele lui.
Daca proprietarul nu vrea sa achite nu au decat sa il dea pe el in judecata.
Nu este problema dvs.
Dovada va fi chitanta emisa de banca, adminul primeste pe telefon info ca ati platit. Dar strebuie sa stiti ca banca va va cere buletinul, si va face copie xerox, daca nu aveti cont acolo, asa spune ei ca e regula!
Conform Legii 196/2018, pe fondul de reparatii si fondul de rulment trebuie emisa chitanta separata si mentionat clar, ce reprezinta suma platita!