Bună ziua, ieri am fost anunțată că sunt concediată, motivul nu l am primit dar sincer chiar mă.bucur. ideea este că azi mă anunță că trebuie să stau 14 zile in preaviz, eu nu vreau să mai muncesc o zi pt ei, mă vor umili maxim. Exista posibilitatea sa se renunțe la acest preaviz prin concediere și să pot beneficia de șomaj? Nu vreau să demisionez eu că știu că îmi pierd dreptul la șomaj. Exista o varianta in care sa nu fie obligatoriu sau sa dau o declarație unde sa declar sa nu îmi fie plătite acele zile pt că nu le voi efectua?
Mulțumesc anticipat.
Bună ziua,
Ce pot face să îmi recuperez banii pe august și septembrie? Nici după reclamația făcută la ITM nu mi am primit drepturile salariale. Oricum se cunosc cu cei de la ITM și probabil au căzut ei cumva la pace. Le scriu mesaje și nu raspund. Știu că există variant cu tribunalul, însă nu îmi permit financiar.
Mulțumesc.
Demisie
napoleonul
Buna!
Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: doresc sa demisionez la zi cu acordul partilor, art.55 lit.b Codul Muncii; dar din cate demisii au fost ... (vezi toată discuția)