avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am făcut plângere la ITM pt patroana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am făcut plângere la ITM pt patroana care nu dorește ...

Bună ziua! Am făcut plângere la ITM pt patroana care nu dorește să mi plătească concediul de odihnă. Am primit răspuns de la ITM precum că sunt înregistrată cu 3zile de co pe decembrie si 9zile de co pe luna mai(respectiv luna in care mi am dat demisia), insa eu n am semnat nicio cerere de concediu. Patroana avea termen pana pe 30.08.2021 sa prezinte dovezile, dar eu nu am mai primit nicio informație de atunci. Ce ar trebui sa fac? Sa ma mai adresez o data celor de la ITM?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Semiluna96 , utilizator 18:18, 8 Septembrie 2021
Multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat, dupa incetarea cim daniela marin daniela marin Buna ziua. Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva ar putea sa ma lamureasca cu privire la procedura care trebuie urmata in situatia urmatoare: -Dupa incetarea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neaprobat stromelectro stromelectro imi puteti spune ce se intampla atunci cand un angajat pleaca in concediu de odihna fara aprobarea sefului ? mentionez ca nu exista o planificare a ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! aș dori să știu, dacă am schimbat locul ... Semiluna96 Semiluna96 Bună dimineața! Aș dori să știu, dacă am schimbat locul de muncă, patronul ar trebui să mi plătească zilele de concediu strânse până acum? ... (vezi toată discuția)