avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... PROCURA ESTE VALABILA SI PENTRU CAZIER ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

PROCURA ESTE VALABILA SI PENTRU CAZIER JUDICIAR????????????

BUNA SEARA!MA AFLU IN STRAINATATE SI AS VREA SA MA INSCRIU ANUL ACESTA LA INM,PROBLEMA ESTE DACA POT FACE O PROCURA TATALUI MEU PENTRU A SE OCUPA DE ACTE SI PENTRU DOSARUL DE INSCRIERE LA INM,DEOARECE EU AM DREPTUL LA CONCEDIU DE 45 DE ZILE ANUAL,LUCREZ IN ISRAEL CU CONTRACT DE MUNCA,SI MA GANDEAM CA IN CAZUL IN CARE NU I-AU ACEST CONCURS SA IMI POT PASTRA LOCUL DE MUNCA AICI CA O ALTERNATIVA.STIE CINEVA SE POATE FACE CAZIERUL JUDICIAR SI DE ALTA PERSOANA?IN CAZUL MEU SA II FAC O PROCURA TATALUI MEU?????????ESTE FOARTE ESENTIAL,PENTRU CA AM VAZUT DE LA INSCRIERE LA INM SI PANA LA REZULTATELE AFISATE LA CONCURS ESTE UN TERMEN CAM DE 2 LUNI,ADICA 60 DE ZILE SI NU MA INCADREZ IN ACST TERMEN,NUMAI SA RENUNT LA CONTRACT SI SA MA INTORC ACASA DEFINITIV!!!!!!!!!!!VA MULTUMESC MULT!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: mihaelamiki99 , utilizator 20:52, 10 Ianuarie 2010
buna!pentru userul normalh!cum adica se depunde dosarul unde vrei?eu am inteles ca trebuie depus la sediu inm din bucuresti,cum l-ai depus tu la constanta?sa intele ca il poti depunde oriunde vrei si numai examenele se tin in bucuresti?dosarul se poate depunde la parchetul sau judecatoria unde ai domiciliul?si daca imi aleg alt oras?pot?mersi mult!
mihaelamiki99 a scris:

buna!pentru userul normalh!cum adica se depunde dosarul unde vrei?eu am inteles ca trebuie depus la sediu inm din bucuresti,cum l-ai depus tu la constanta?sa intele ca il poti depunde oriunde vrei si numai examenele se tin in bucuresti?dosarul se poate depunde la parchetul sau judecatoria unde ai domiciliul?si daca imi aleg alt oras?pot?mersi mult!

Pot sa iti confirm ca se depune la parchetul de pe langa judecatorie sau la tribunal daca doresti sa devii procuror sau judecator. Dar nu prea conteaza la care dintre ele, pt ca de-abia din anul II poti sa iti alegi, sau in functie de medie ti se repartizeaza post de proc. sau jud. Bineinteles ca la cele din circumscriptia domiciliului. La INM Buc. nu se primesc dosare.
mihaelamiki99 a scris:

Mai intai de toate "majuscule mari= pleonasm". Dosarul de inscriere se depune la tribunalul de domiciliu. Nu crezi ca mai bine ai citi regulamentul de participare la concurs ca sa te dumiresti.
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Ma gandesc ca ai 2 site-uri care te pot lamuri in detaliu asupra examenului pe care doresti sa il sustii. inm-lex si csm1909.
da,ai dreptate!ok! mersi mult!
@mihaelamiki99
Nu te lasa descurajata daca unii utilizatori te iau mai tare.
Uite mie imi face placere sa iti raspund, in persoana ta parca ma vad pe mine acum cativa ani, nu ne-am nascut toti invatati.

Ti-am scris si mai sus un mesaj.

Alte discuții în legătură

Unde depun cererea de inscriere la concursul de admitere la inm? AnnaD AnnaD Buna ziua, Indraznesc sa va deranjez cu o problema a carei rezolvare nu o gasesc, legata de concursul de admitere la INM perioada 25 iunie-24 septembrie ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier petroniki petroniki Buna seara!Daca cineva din Italia trimite o procura tatalui,aceste ii poate elibera cazierul judiciar? Va multumesc! (vezi toată discuția)