avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Am închiriat un apartament cu 2 camere ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Am închiriat un apartament cu 2 camere acum ceva ...

Bună ziua,
Am închiriat un apartament cu 2 camere acum ceva timp. Am aflat a doua zi ca sunt probleme cu plosnitele dar deja plătisem și am crezut ca sunt zvonuri. I-am întrebat pe proprietari și ei au negat
Pe parcursul șederi copilul a fost muscat frecvent dar ma crezut ca sunt mușcături de țânțari. Acum 2 luni maxim am găsit o plosnita și am bănuit ca este din vecini pt ca stau între 2 apartamente cu aceste probleme. Luna aceasta am descoperit ca sunt mult mai multe insecte de genul acesta in casă și am sursa mușcăturile de acolo provenea. Am discutat cu proprietari și le-am spus ca ma mut. Discuția a avut loc pe data de 14 iar pe 15 era data de plata. (au fost chemati mai devreme de 14,dar nu au venit) și ei așteaptă ca eu sa le fac plata pe încă o luna și apoi sa plec. Am o luna garanție plătită și as vrea sa stau o parte din luna și o parte sa le rămână pt facturi și dacă este necesar am sa completez... Dar ei nu vor. Eu am contract cu ei dar nu are nici o stampila... Ce as putea sa fac?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: BiancaStefania2022 , utilizator 14:08, 20 Septembrie 2021
Stampila de la Anaf nu este prezenta pe contract.
Am vorbit cu ei sa stau cât am o luna garanție plătită și sigur ca nu au fost de acord.Si nici nu recunosc că ar fi știut de problema din apartament. Dar 2 dintre vecini știu,chiar și administratora.
O idee ar fi sa stau jumătate din garanție, iar celălalta jumătate sa își achite ei facturile venite din urmă pt ca le-ar ajunge. Dar nu, ei vor o luna plătită și sa rămână garanția întreaga.
Oare dacă stau 2 săptămâni ma vor scoate cu politia? Au vreun drept? Mai am și copil..Eu vreau sa plec pt ca ma duc la disperare plosnitele din casa.. Dar pot pleca abia peste 2 săptămâni.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.
ynocentta a scris:

Despre ce stampila vorbiti pe contract?
In situatia mentionata,conditionat de clauzele contractual asumate,aveti dreptul sa solicitati rezilierea contractului cu informarea prealabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ! chiriasul invoca viciu ascuns la o zi dupa semnarea contractului. ce pot face? RusRIM RusRIM Buna ziua, In cursul zilei de vineri am semnat un contract de inchiriere pentru apartamentul meu situat pe extremitatea unui parc. Firma a inchiriat locuinta ... (vezi toată discuția)
Inchiriere fara contract anaf, probleme plati George445566 George445566 Salut! Am inchiriat in August un apartament, la care am incheiat un contract printr-o agentie imobiliara, standard (o luna chirie, o luna garantie, o luna ... (vezi toată discuția)
Chirie - proprietarul nu mi-a returnat garantia gab1m gab1m Salutare, Am o problema cu un proprietar care nu vrea sa-mi returneze garantia pentru o chirie. Am renuntat la chirie inaintea expirarii contractului, ... (vezi toată discuția)