avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

intr un proces penal in urma caruia se obtin daune morale daca veniturile sunt salarii minime cum se procedeaza ???????
cum ma obliga legea sa i achit daunele?????????
mentionez ca am apartament proprietate personala si masina DACIA.
ma obliga legea sa mi vand apartamentul sai dau banii partii vatamate sau mi se fixeaza o suma pe luna??????????
va rog sa mi dati un raspuns.
Nu are nicio relevanta data depunerii certificatului medico-legal , cata vreme e efectuata in etapa cercetarii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier-probleme asigurator astra florin_leu florin_leu Buna ziua,In data de 22.06.2010 am fost implicat intr-un accident rutier din vina unui sofer care nu mi-a acordat prioritate, a accelerat crezand ca are timp ... (vezi toată discuția)
Sfaturi-loviri si alte violenete-daune elena_yoz88 elena_yoz88 buna ziua!!!cunosc urmatoarea situatie:un prieten de al meu si a parcat masina in fata blocului....un vecin a venit si i a blokt masina pretinzand k e locul ... (vezi toată discuția)
Accident auto vvaassiillee vvaassiillee Am fost gasit vinovat de producerea unui accident auto.(depasire neregulamentara)Victima are certificat medico-legal pe 19 zile.Nu a depus plangere la politie ... (vezi toată discuția)