Am facut plangere la politie pentru ca noile cutii postale fac zgomot, invocand Legea 61/1991 art. 2 Constituie contraventie savarsirea oricareia din urmatoarele fapte „s) tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma”.
Politia mi-a raspuns ca nu are competente si ca cf Legeii 196/2018 primaria ar avea competente pentru aceasta problema. Dar primaria mi-a raspuns deja ca nu are competente in aceasta problema. DSP-ul de asemenea spune ca nu e treaba lor.
Ce pot face in continuare pentru a obtine izolarea fonica a peretelui comun?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Intradevar nici politia,nici primaria ,nici DSP nu au competenta sa solutioneze situatia generata de deficienta instalare a cutiilor postale
Cutiile postale reprezinta parte comuna,a caror administrare,schimbare ,intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari
Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie care in calitate de factor decizional detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare de izolare fonica prin instalarea unui strat de material fonoizolant intre perete si bateria de cuti postale
Am sesizat cat am putut de oficial, in scris, cu numar de inregistrare. Nu se intampla nimic. De 6 luni traiesc un cosmar, Suntem scara de 10 etaje, avem 44 de casute. Au raspuns ca si cutiile vechi tot acolo erau amplasate.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe dv va dernjeaza zgomotul produs de utilizarea cutiilor postale
Daca presedintele de asociatie este reticent,notificati-l oficial cu obligatia asigurarii starii tehnice a cutiilor postale -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta