avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului pana la varsta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani

Buna!eu o sa nasc in urmatoarele 2 saptamani si ma framanta de ceva vreme un lucru si sper sa ma ajutati cu un raspuns cat se poate de sigur,va rog.Acum sunt de o luna in concediul prenatal si lucrez la o firma din 18 mai 2009.Inainte de a lucra la aceasta firma am mai lucrat din data de 1 oct 2008 pana in data de 24 aprilie 2009 la o alta firma.Problema este ca nu stiu daca beneficiez de acea indemnizatie de 600 lei timp de 2 ani daca am avut acea intrerupere.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 11:00, 12 Ianuarie 2010
adresa de e-mail este loricika_88@yahoo.com.Dar din punctul dumneavoastra de vedere ma incadrez sau nu?
Daca singura intrerupere este cea pe care o mentionati, veti beneficia cu siguranta de indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot lua concediu de crestere a copilului? cosmi24 cosmi24 am intrerupere o luna pe cartea de munca... mai pot beneficia de concediu de crestere a copilului si implicit de indemnizatia de crestere a copilului? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adelynna adelynna pot beneficia de aceasta indemnizatie daca am lucrat aproape un an ,adica am un an intreg fara 5 zile:) .Din cate stiu se calculeaza si fractia de luna?! (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului elena_ncl elena_ncl buna ziua! am si eu o problema destul de delicata...din 26 martie 2006 pana in 18 aprilie 2008 am lucrat la o firma iar din 21 aprilie 2008 sunt angajata la o ... (vezi toată discuția)