avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere

am si eu nevoie de ajutor.
i-am facut unui coleg de facultate abonament pe numele meu.
timp de 2 luni a platit facturile..care erau destul de mari..cam 4-5 mil pe luna..iar luna asta a avut 9 mil...si nu-mi da banii.(a aflat tatal lui si nu-i da bani)
am mers la o sectie de politie..si mi-au zis sa fac reclamatie la judecatoria galati pt "abuz de incredere"...eu am factura cu numarul lui si pretul de 9,2 mil..si martori..nu poate sa neaga ca nu era numarul lui.
ce poate el sa pateasca daca fac reclamatie? e vreo posibilitate legala de a-mi recupera banii?
ce fel de fapta este?
Multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: mep , utilizator 10:22, 26 August 2006
de mentionat
nu i-am dat nici un telefon
am facut doar abonament pe numele meu, cu numarul lui prepay vechi...a platit primele 2 luni, iar acum a aflat taicasu care a venit din italia si a zis ca nu ii mai da nici un ban
eu totusi vreau sa recuperez banii aia..intr-un fel sau altul
Ideea era doar sa incerce sa-l sperie, nu sa actioneze astfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura orange mirceapopa69 mirceapopa69 Daca i-am dat cuiva un telefon, fara sa stiu ca avea in el o cartela de la un abonament, iar el a vorbit de multe milioane, mai pot face ceva? multumesc (vezi toată discuția)
Factura care nu este a mea, cum pot sa dovedesc ? adri02 adri02 Buna ziua ! In anul 2004 o vecina din bloc m-a rugat sa-i fac abonament la una din agentiile de telefonie mobila, pe numele meu, pentru ca ea nu avea inca ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa castig? 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS ... (vezi toată discuția)