avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trăiesc în concubinaj și avem un copil. În cazul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trăiesc în concubinaj și avem un copil. În cazul decesului ...

Trăiesc în concubinaj și avem un copil.in cazul decesului concubinei am drept asupra casei sau neamurile sunt îndreptățite să moștenească?.... aștept cu interes răspunsul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca vrea va poate da drept de uzufruct sau abitatie fie pe viata, fie pe o perioada de x ani
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, așa cum s-a arătat și anterior, concubina- ca actuala proprietara-poate sa vă facă un drept de uzufruct viager, dar, daca este in ecuație și banca, trebuie întrebată și banca și văzut dacă aceasta este de acord cu dreptul de uzufruct viager!?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Madalina Mihaela I. Moceanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul apartament pe numele meu, concubinul vrea ... georgetteivonna georgetteivonna Probleme cu concubinul Apartament pe numele meu, concubinul vrea sa fie sigur ca daca mor eu inainte, fiica mea nu-l da afara din casa. Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Concubinaj-mostenire elena si ion sunt casatoriti, au doi copii ... Para81 Para81 Concubinaj-mostenire Elena si Ion sunt casatoriti, au doi copii Irina si Paul. Din diferite motive se despart dar nu divorteaza! Ion traieste de cca. 20 de ... (vezi toată discuția)
Doua persoane locuiesc împreună 38 de ani,dar nu sunt căsătoriți.nu ... adrianadeutsch adrianadeutsch Doua persoane locuiesc împreună 38 de ani,dar nu sunt căsătoriți.Nu au copii împreună doar el având un copil din prima căsătorie. Locuință in ... (vezi toată discuția)