avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am și eu o întrebare cam incomodă! Ce drepturi are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am și eu o întrebare cam incomodă! Ce drepturi are ...

Bună ziua!Am și eu o întrebare cam incomodă!Ce drepturi are o femeie divorțată,care a lucrat pe salariu minim tot timpul.?
Daca nu se înțeleg amiabil asupra cotelor fiecăruia, rămâne varianta partajului prin instanță!
Ce spune sotul nu are relevanță,important este să știți dvs ce optiuni aveti,ce puteti obtine aspecte care se discută cu un avocat.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!Amenințarea soțului doamnei este că ea nu o să obțină din bunuri și proprietati mai mult de 15- 20% .

nu mai citati inutil mesaje anterioare!
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Bună ziua!
Rămâne valabil tot ce am scris anterior! Daca nu vă înțelegeți pe cale amiabila, va stabili instanță pe baza criteriilor arătate anterior, pe baza probelor administrate de fiecare soț in parte! Nu contează ce spune unul dintre soți celuilalt, ci contează f mult felul în care probează in fata instanței ce afirma!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort buna ziua in cazul unui divort pe cale administrativa ... ileana-carmen ileana-carmen Partaj dupa divort Buna ziua In cazul unui divort pe cale administrativa la starea civila, fara copii minori, fara proprietati comune dobandite in timpul ... (vezi toată discuția)
Un teren achiziționat de către unul dintre soți înaintea ... oliver mandic oliver mandic Un teren achiziționat de către unul dintre soți înaintea căsătoriei și pe care se construiește după căsătorie o casă, în cazul unui divorț ... (vezi toată discuția)
Apartament in rate Ofelia72 Ofelia72 Bună ziua. Va rog sa ma lămuriți in următoarea problema. Fiul meu a cumpărat un apartament, mai are rate la banca(5 ani) , iar acum urmează sa se ... (vezi toată discuția)