avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, un cunoscut are un titlu de proprietate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, un cunoscut are un titlu de proprietate pe un teren ...

Buna ziua,
un cunoscut are un titlu de proprietate pe un teren in care e trecut defunctul ( tatal) si persoana in cauza. Problema este ca persoana mai are 3 frati, dar este trecut doar el in titlul de proprietate si ar vrea sa vanda terenul , considerand ca este doar el indreptatit . Intrebarea este daca poate vinde terenul la notar si in ce conditii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:05, 25 Noiembrie 2021
Se poate si ceea ce spuneti dvs., ca un mostenitor sa dea o declaratie in fata notarului de renuntare la mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în ... majestik majestik Bună dimineața.dupa decesul tatălui meu mama locuiește în locuința proprietate personală cu unul dintre copii care se poartă agresiv cu mama mea.ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire rosca_larisa2009 rosca_larisa2009 Se doreste a se face masa succesorala,existand un titlu de proprietate in care sunt mentionati toti frati,dintre care doar unul singur este proprietar adica cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme!ajutor! dani3lla dani3lla :((:((Buna seara! Ce parere aveti:in urma unei succesiuni introduse in instanta poate sa mi ia o parte din casa, fara ca eu sa fiu de accord?! Sa va spun ... (vezi toată discuția)