avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Mama mea a fost căsătorită și în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Mama mea a fost căsătorită și în timpul acestei ...

Bună ziua!Mama mea a fost căsătorită și în timpul acestei casatorii au cumpărat un apartament.Au divorțat ,au făcut partaj la lucruri ,dar nu și la apartament.Amandoi au decedat și am fost înștiințată că sunt moștenitoare ,eu și un nepot al fostului soț al mamei.Nepotul a intrat în acest ap.,acolo locuind fiica dansului,mie dorind să-mi ofere o sumă modică.Noi suntem singurii moștenitori de drept.Va rog să mă ajutați cu un sfat.Ce trebuie să fac ca să intru în drepturi?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:15, 26 Noiembrie 2021
Eu doresc să știu cum pot intra in posesia drepturilor care mi se cuvin,deoarece celălalt moștenitor a ocupat apartamentul abuziv .Vrea să-mi ofere o sumă mică pe partea mea de moștenire.
cum nu va intelegeti, va trebui sa va adresati instantei de judecata unde va trebui sa stiti si ce vreti mai exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul decedat de mai mult de un an și are un copil căsătorit ... ghe_o ghe_o Soțul decedat de mai mult de un an și are un copil căsătorit care la rândul lui are și el un copil. Dacă la succesiune copilul defunctului cedează ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Testament intre soti carlito carlito Mama a decedat. Era casatorita a 2-a oara. A ramas un apartament bun comun. Intre mama si sotul supravietuitor exista un testament prin care isi lasa unul ... (vezi toată discuția)