avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de un raspuns
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de un raspuns

buna seara..in urma cu 5 ani am plecat in strainatate.dupa aproape 3 ani de dute vino cu bani am fost data afara din casa de catre sot si a cerut divortul deja avea a 2 concubina.avem 2 fetite impreuna pe care lea lasat cu mine in vacanta in strainatate mereu cand aveam bani sai platesc ca sa semneze procura.cu toate ca in timpul divortului aveam loc de munca,hartii care demonstrau ca am intretinut fetele si pe el ca nu muncea am pierdut custodia.acum sunt recasatorita si insarcinata in 6 luni dar de cateva luni nu mi gasesc loc de munca,si nu am avut de unde sa trimit pensia alimentara,mentionez ca actualul sot nu munceste si traim deocamdata din ajutorul de guvern.insa tatal fetitelor a depus o plangere penala impòtriva mea si nu o retrage daca nu i trimit 3000 de euro in max 3 saptamani sa si deschida o pizerie.ma santajeaza de cand ne_am despartit si acum legea este de partea lui .ca eu daca asi avea un loc de munca si nu asi trimite bani ma_si inchide singura dar el nu intelege ca eu nu am conditii deocamdata. vreau sa va intreb daca pot sa fiu arestata si inchisa in strainatate si ce pot sa fac ca sa nu ma mai santajeze asa.eu vreau sa mi cresc copiii dar nu pot sa trimit suma de 350 de euro pe luna.in speranta ca imi raspundeti va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:43, 13 Ianuarie 2010
O varianta ar fi sa cereti micsorarea pensiei de intretinere daca nu mai realizati aceleasi venituri ca in momentul pronuntarii hotararii cu pensia de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna adrianaioana adrianaioana buna,am mai postat pe forum iar raspunsurile primite m-au linistit cat de cat ,,in urma divortului domiciliul copiilor au ramas la mine iar custodie e ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
Va cer ajutorul! doru voinea doru voinea m-am despartit de sotie acum 2.5 luni. a plecat la parintii ei si nu s-a mai intors. in urma casatoriei noastre ,rezulta doi coppii minori. cand a plecat nu a ... (vezi toată discuția)