avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Un notar accepta să rezolve desfacerea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Un notar accepta să rezolve desfacerea unei călătorii, ...

Bună seara! Un notar accepta să rezolve desfacerea unei căsătorii, in care exista minor de 7 ani? Minorul se află în grija bunicii de 6 ani. Părinții îl vizitează o data pe săptămână, fiind ocupați cu serviciul.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: minerva78 , utilizator 15:37, 3 Decembrie 2021
Mulțumesc! Și eu m-am gândit că e caz de Judecătorie.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti la avocat da a va permiteti.
Nu este caz de notar.

daca vreti ca locuinta copilului sa fie la bunica, va adresati instantei.
daca vreti ca locuinta copilului sa fie la tata, care tata " sta" la bunica, puteti si la notar.
ca totul sa fie in regula, apelati la instanta , se poate divorta si prin acord si locuinta copilului sa fie stabilita la bunica
Trebuie sa fie la bunica. Ea are grija de copil. Părinții nu au timp și nici nu sunt capabili. Părinții sunt de acord ca minorul sa rămână la bunica și sa îl.viziteze, cum au făcut și pana acum. De asta ma gândeam ca modalitatea prin notariat ar dura mai puțin.

gi-jane2 a scris:

daca vreti ca locuinta copilului sa fie la bunica, va adresati instantei.
daca vreti ca locuinta copilului sa fie la tata, care tata " sta" la bunica, puteti si la notar.
ca totul sa fie in regula, apelati la instanta , se poate divorta si prin acord si locuinta copilului sa fie stabilita la bunica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dausioana dausioana in cadrul divortului s-a stabilit custodia comuna asupra minorului.domiciliul minorului la mama copilului si obligatia tatalui la plata pensiei alimentare.dupa ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintilor divortati asupra minorilor oana-maia oana-maia va cer informatii in numele unei rude care m-a rugat sa ma intersez de anumite aspecte din viata lui. el este tatal unui minor de 7 ani.in urma divortului s-a ... (vezi toată discuția)
Copil minor. Nita Lacramioara Nita Lacramioara Am un baietel de 14 ani, pe care l-am crescut singura, iar fostul sot acuma vrea copilul. Copilul vrea si el la taicasu pt ca este mai liber, si invaluit cu ... (vezi toată discuția)