Am incheiat un C.I.M pe perioada determinata si am semnata si o anexa de confidentialitate, am renuntat la somaj dintr-o greseala nestiind ca daca intarzii cu carnetul la semnat se mai poate face ceva. La noul loc de munca nu suport aerul fiind spatiu inchis si praf.Vreau sa reintru in somaj si firma nu-mi semneaza hartia de la somaj.Mi-e imposibil sa lucrez acolo eu avand alergie la praf.Am intrebat daca este spatiu inchis inainte de angajare dar mi s-a spus ca e aerisit. Eu nu am fost lasata la locul de munca numai dupa semnarea contractului.Somajul a incetat pe data de 06.01.si nu stiu daca mai pot face ceva la perioada asta de 3 luni caci nu rezist din pct de vedere al sanatatii. Mentionez ca este vorba de lucrul cu numerar.
Multumesc anticipat
Este singura varianta cu concediul medical. Nu pot sa cred ca dupa ce cauti de munca si vrei cu adevarat sa muncesti ajungi in spital. Am mai lucrat o saptamana in alta parte si acolo nu mi-a incheiat C.I.M si am facut sesizare la I.T.M.Daca angajatii si-ar cere drepturile nu am ajunge in aceasta situatie. La acest loc de munca sunt fete care tusesc, au dureri de cap si ametesc dar accepta. Pacat de tara asta si de noi tinerii.