ynocentta a scris:
Intotdeauna,cand solicitatio sprijinul,oferiti date relevante de la bun inceput
Dupa precizarile cu hotararea instantei de judecata,rezulta fara dubii ca hotaratrea adunarii generale este anulata,
motiv pentru care actele si actiunile ulterioare ale asociatiei sunt netemeinice si nelegale
Va mulțumesc tare mult pentru explicații.
Menționez ca am făcut sesizare către administrator și prin intermediul acestuia, către Asociatie, imediat ce am descoperit neregula în fisa de client. Răspunsul administratorului a fost: "Conform hotatrarii adunarii generale toate incasarile se vor aloca restantelor mai vechi". NU a fost convocata Adunare Generala in acest sens.
Pe platforma administratorului am sesizat de asemenea următoarea conversație între Presedinte/ Membru comitet și Administrator:
"Cei de la scara 1 se apuca de reabilitarea întrării în bloc. Te rog sa urci la plata urgent proforma, pe op sa apară nr de oferta.
Încă ceva în adunarea Comitetului sa stabilit câteva lucruri:
1
la casierie sa se încaseze care este cea mai veche datorie trebuiesc anunțați casierii
2 sa plătească sc !, 2 și 3 pe cineva 1 suta de lei care sa oprească apa când sunt urgente"
Ma iertați va rog pentru greșeli, am redat textul exact. Nu sunt sigura a cui a fost hotararea, dar Adunare Generala sigur nu s-a convocat.
În acest caz, în prima faza, este în regula sa depun contestație privind aceasta hotărâre? Care ar fi următorul pas???