avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eram casatorita legal cand am primit act vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eram casatorita legal cand am primit act vanzare cumparare de la mama

cand am primit act vanzare-cumparare de la mama eram casatorita legal,si sotul meu era plecat din tara dar am avut buletinul lui acasa si l-a trecut si pe el in act doamna notara dc vreau sa il scot pe sotul meu din act sa ramana doar pe numele meu actul se poate?ce proceduri trebuie sa urmez?sotul meu este de acord va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:59, 12 Ianuarie 2010
eu nu vreau sa-l scot din act asa mi-a spus si doamna notar ca suntem casatoriti legal si oricum are dreptul,este un bun in comun dobandit in timpul casatoriei dar fratii mei din cauza sotului vor sa ma dea in judecata pt ca s-au certat cu el si ei vor sa-l scot din acte pe sot
burnei valentina a scris:

cand am primit act vanzare-cumparare de la mama eram casatorita legal,si sotul meu era plecat din tara dar am avut buletinul lui acasa si l-a trecut si pe el in act doamna notara dc vreau sa il scot pe sotul meu din act sa ramana doar pe numele meu actul se poate?ce proceduri trebuie sa urmez?sotul meu este de acord va multumesc:(

Ar trebui facut partaj dar e cam greu fara divort.
In alte circumstante nu aveti cum sa il ,,scoateti".

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am primit o donatie de la parinti ,eu fiind singura ... stefy29 stefy29 Buna ziua ,am primit o donatie de la parinti ,eu fiind singura fiica ,dupa un timp am hotarat sa vand si sa cumpar altceva am fost la notar sa facut actul dar ... (vezi toată discuția)
Cmparare apartament pentru fiica mea egkertsou egkertsou doresc sa cumpar un apartament fiicei mele ,care este maritata de 10 luni. Dat fiind ca acest apartament va fi cumparat de mine(din banii mei ) as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Donatie bani didaniela didaniela buna ziua, rog pe cineva care este in masura sa ma ajute urgent cu un sfat: sunt casatorita de 10 ani si impreuna cu sotul meu ( cu care nu am copii) am ... (vezi toată discuția)