Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului nostru? Mulțumesc!
Tot ce face , face din rea credinta și eu sa stau cu mâinile în sân sa vad cum își bate joc de copilul lui ? Ce dă Dumnezeu dacă judecătorul crede ca este mai bine la tata care nu are nici măcar unde sa stea , sta în Italia cu chirie pentru ca nu este casa lui, foarte bine. În România are doar o casa care stă să cadă atât.
Din cauza lui acest copil nu are alocație, nu are dreptul la tichete de grădiniță, la indemnizație, la nimic . De ce? Cât sa mai stau asa ? Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Iar cu timpul normal ca o sa-mi găsesc un loc de munca, dar acum chiar nu am cu cine sa las copilul , să crească puțin sa înțeleagă, el este foarte atașat de mine. Nu stau la oraș sa-l pot da la o creșă. Stau la țară și nu este atât de simplu.
Divort cu probleme
daniella28
buna ziua,vreau sa stiu,de 2 ani sunt in divort,am cerut multe lucruri,nu am apucat sa scot o vorba in 2 ani,tot ce am cerut nu mi s-a acordat.sotul un escroc ... (vezi toată discuția)