avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie ...

Bună ziua , cât costa taxa de timbru sau ce cheltuieli trebuie sa achit pentru a-mi da soțul în judecata pentru plata pensiei alimentare datorata copilului nostru? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Newperson , utilizator 19:02, 24 Ianuarie 2022
Tot ce face , face din rea credinta și eu sa stau cu mâinile în sân sa vad cum își bate joc de copilul lui ? Ce dă Dumnezeu dacă judecătorul crede ca este mai bine la tata care nu are nici măcar unde sa stea , sta în Italia cu chirie pentru ca nu este casa lui, foarte bine. În România are doar o casa care stă să cadă atât.
Din cauza lui acest copil nu are alocație, nu are dreptul la tichete de grădiniță, la indemnizație, la nimic . De ce? Cât sa mai stau asa ? Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Iar cu timpul normal ca o sa-mi găsesc un loc de munca, dar acum chiar nu am cu cine sa las copilul , să crească puțin sa înțeleagă, el este foarte atașat de mine. Nu stau la oraș sa-l pot da la o creșă. Stau la țară și nu este atât de simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama plecata in italia in proces cu concubinul pentru stabilirea domiciliului stabil al minorului de 4 ani si pensie alimentara. angelicass angelicass Sunt plecata in Italia la munca am un minor de 4 ani care locuieste cu parinti mei acolo unde am si eu domicililul stabil,am introdus actiune pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Mama (parinte custodian) doreste sa renunte la custodia copiilor ContSters251730 ContSters251730 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu privire la aspectele legale ale cazului cu care ma confrunt. Sunt casatorita si astept un copil. Sotul meu mai are doi ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme daniella28 daniella28 buna ziua,vreau sa stiu,de 2 ani sunt in divort,am cerut multe lucruri,nu am apucat sa scot o vorba in 2 ani,tot ce am cerut nu mi s-a acordat.sotul un escroc ... (vezi toată discuția)