avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare din locuinta copil major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare din locuinta copil major

evacuare din locuinta copil major
Cel mai recent răspuns: apo , utilizator 13:38, 21 Ianuarie 2022
Stimata @apo , dumneavoastra aveti atatea obligatii fata de fiica dvs. cate va asumati , pentru ca legal ( si pare ca si moral ) nu aveti niciuna . Faptul ca are domiciliul din cartea de identitate in apartamentul dvs. nu are nici o semnificatie , nu-i da nici un fel de drept . Deschideti urgent actiune de evacuare , nu aveti nici un motiv sa traiti in teroare , si asta inainte de a va imbolnaviti de nervi . Slabiciunea dvs. a creat un monstru , dar numai dvs. puteti intrerupe situatia , nimeni altcineva .
multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare mamă-fiică: care este calea juridică prin care, după ce ii voi cumpăra fiicei mele (32 de ani) o locuință, eu să nu mai am nici o obligație față de ea? apo apo Buna ziua, sunt divortata si singura de 20 de ani si locuiesc impreuna cu fiica mea de 32 ani intr-un apartament de 4 camere. Aceasta doreste sa vand ... (vezi toată discuția)
Iesire din diviziune cu fostul icral vch2009 vch2009 Buna ziua, Nu stiu daca subiectul este incadrat bine, dar nu am stiut exact unde sa-l deschid. Daca este deschis gresit, rog un moderator sa mute subiectul ... (vezi toată discuția)
Problema de clasare braia braia buna ziua, Parintii au cumparat in anul 2002, locuinta RIAL in care locuiau.Acesta locuinta are oficial 2 camere un hol si o baie. Societatea Rial a vandut ... (vezi toată discuția)