avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o decizie de suspendare cim pt ccc, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o decizie de suspendare cim pt ccc, gresit intocmita. ...

Buna ziua!

Am o decizie de suspendare cim pt ccc, gresit intocmita.
Intre timp, conducerea institutiei publice, in cadrul careia s a emis decizia mentionata, a fost inlocuita.
Asadar, noul manager poate reface decizia? (chiar daca s a modificaf si stampila?) Sau nu mai poate fi intocmita o "decizie", ci doar o simpla adeverinta?

Va multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 27 Ianuarie 2022
Noul manager poate reface decizia.
Imi puteti spune, va rog, daca exista si vreo anumita procedura legala etc in acest sens?

Va multumesc inca o data pt raspuns!

Cornel Vasile a scris:

Noul manager poate reface decizia.

Nu exista , dar pasii ar fi urmatorii :
- cel care a observat greseala va sesiza conducererea societatii;
- in baza sesizarii se va emite o noua decizie de suspendare.
Revin cu o intrebare - noul manager nu pare dispus sa refaca decizia gresita, desi am depus si cerere scrisa etc. Ce actiuni s ar impune pe mai departe, a.i. sa pot obtine decizia de suspendare cim pt ccc, corecta?

Va multumesc pt raspuns!

Cornel Vasile a scris:

Si daca in final, mi se refuza dreptul de a primi decizia de suspendare cim, unde anume ma adresez? Instantei de contencios administrativ?

Silviagabriela.ghioca@yahoo.com a scris:

Revin cu o intrebare - noul manager nu pare dispus sa refaca decizia gresita, desi am depus si cerere scrisa etc. Ce actiuni s ar impune pe mai departe, a.i. sa pot obtine decizia de suspendare cim pt ccc, corecta?

Va multumesc pt raspuns!

Cornel Vasile a scris:

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca cristina8112 cristina8112 Buna ziua, Tocmai am intrat in posesia unei adeverinte de vechime in munca si am observat ca mi-a fost scris gresit numele dupa casatorie, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Greseala act aditional la contractul e munca emanuel_matura emanuel_matura Buna seara. De curand am primit actul aditional la contractul de munca cu schimbarea functiei si salariului. Mai exact in data e 03.01.2014 am primit acel act ... (vezi toată discuția)
Sunt functionar public? cosmina_p cosmina_p Angajatii directiilor silvice din subordinea Regiei Nationale a Padurilor sunt functionari publici? (vezi toată discuția)