avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o decizie de suspendare cim pt ccc, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o decizie de suspendare cim pt ccc, gresit intocmita. ...

Buna ziua!

Am o decizie de suspendare cim pt ccc, gresit intocmita.
Intre timp, conducerea institutiei publice, in cadrul careia s a emis decizia mentionata, a fost inlocuita.
Asadar, noul manager poate reface decizia? (chiar daca s a modificaf si stampila?) Sau nu mai poate fi intocmita o "decizie", ci doar o simpla adeverinta?

Va multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 27 Ianuarie 2022
Sunteti functionar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca cristina8112 cristina8112 Buna ziua, Tocmai am intrat in posesia unei adeverinte de vechime in munca si am observat ca mi-a fost scris gresit numele dupa casatorie, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Greseala act aditional la contractul e munca emanuel_matura emanuel_matura Buna seara. De curand am primit actul aditional la contractul de munca cu schimbarea functiei si salariului. Mai exact in data e 03.01.2014 am primit acel act ... (vezi toată discuția)
Cine este raspunzator, consilierul juridic sau directorul ? este infractiune sau nu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Problema este urmatoarea: Ca urmare a reorganizarii unei institutii publice (X), fiind infintat inca un post de director, fara examen bineanteles, ... (vezi toată discuția)