avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari.

buna ziua , asm si eu o problema de aprox o luna sunt hartuita sexual de un domn, am spus la toata lumea el spune ca nu e adevarat, iar de o sapt a venit cu ideea ca eu am furat din casa lui un buletin pe numele fiului sau care este decedat, si ca am facut rate. intro prima faza cand m-au sunat uni ca e o rata pe numele lui fiisu si ca el zice ca eu am facuto m-am dus si am platit acea suma in intregime , caci m-am speriat . acum imi zice ca sa platesc si alte rate iar eu nu imi pot permite ca tot ce a facut el magarii sa le platesc eu caci va zice la politie ca eu am furat acel buletin. poate face asta fara dovezi? el avea voie sa pastreze buletinul fiului dupa deces , spune ca avea 2 buletine fiisu. cum dem ca eu am facut asta. caci sincer nu stiu ce face el acum . am inteles ca sunt facute cu acte false de catre fostul meu prieten care a locuit cu mine si a datnr de tel unde a facut creditele fixul meu de acasa. acum eu am schimbat numarul de tel caci ma suna de 20 de ori pe noapte. ambi sunt mana in mana si vor sa ma bage pe mine. datimi un sfat ce sa fac in situatia asta? va multumesc.:yes:
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 16:54, 14 Ianuarie 2010
Se spune"Stan Patitul" !
Nu pot sa nu sustin aratarile d-nei consilier,mai ales,avand in vedere aceasta "ofensiva"atat pe telefon cat si pe internet.
Trebuie sa i se acorde posibilitatea celui tracasat inutil si uneori cu o tencitate,demna de o cauza mai buna sa actioneze in asa fel pentru ca nimeni sa nu ii mai "bulverseze" intimitatea.
Se merge chiar mai departe,cunosc o persoana care s-a plans ca o societate de recuperari creante a folosit modelul Vodafone de a inregistra contractele vocal(amprenta vocala) si aceasta societate a procedat aidoma celor de la societatea de telefonie amintita,oferind in mod fals un contract abonatului pentru a-i afla datele de identificare, pentru a fi urmarit pentru recuperarea unei creante de cateva milioane.
@r.gabi, intr-adevar , acest siretlic pus la cale de societatea recuperatoare de creante nu ar trebui sa fie admis si ori de cate ori se intampla asa ar trebui sa se ia in calcul faptul ca a existat un dol si ca aceia au intrat in posesia datelor de identificare pe cai ilicite. Se pare ca aceia care , din nefericire , ajung pe mana acestor societati de recuperari creante, devin cu adevarat niste victime si ca pur si simplu nu prea mai au cai de iesire la liman. Si apropos tot de aspecte similare, se pare ca in ultima vreme , datornicii catre firmele de telefonie mobila au ajuns sa le fie executata averea, bunurile imobile , exista cazuri nenumarate in care se intampla asa. si tot datorita cesionarii creantelor catre aceste societati, care, se pare, nu iarta!
Sa speram ca in viitorul apropiat vor fi puse la punct aspectele aduse in discutie si ca acestor societati li se vor fixa niste limite pana unde pot merge , iar acle actiuni care depasesc cadrul legal impus,( daca va exista unul) , sa fie sanctionate.
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
ContSters47264, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin sms eu_200014 eu_200014 Buna, As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva si pe mine cu un sfat.Primesc sms-uri de la un numar pe care-l cunosc.Continutul acestora este insultator.La ... (vezi toată discuția)
Telefoane anonime dunguta dunguta Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)
Mesaje vulgare prin sms ContSters62689 ContSters62689 O colega de-ale mele are o mare tristete: un nebun o suna in disperare si ii trimite SMS-uri cu tenta erotica. Am reusit sa verific, o face de pe o cartela ... (vezi toată discuția)