Imobilul NU este Comod Partajabil ! din Concluzii Finale in expertiza Imobil Constructie in un proces de partaj judiciar ;
la un imobil casa de locuit P+M cu Doua Intrari Separate ! 143 mp la sol , aria utila la parter 99.0 mp / 99.6 mp la mansarda si 5 arii teren cu deschidere mare la strada , casa fiind pe colt in oras zona 1 . Cum poate un expert desemnat de instanta sa srie concluziile finale TOTAL FALSE ! Unde ma pot adresa ??? fiind bine stiuta directia in care se indreapta acest imobil ,,,, klar se duce direct in vanzare prin exe,,,,, !
Nu toți experții sunt supuși greșelii, dar multi dintre ei fac intenționat anumite chestii in dosare!
Am avut personal dosare in care am stat cu anii din cauza unei expertize! Expertiza nu spunea ce trebuia, ci doar ce convenea anumiți părți! S-au înlocuit experții, au fost amendați ....degeaba.....clienții au stat enorm in loc datorită unor domni experți....și unii clienți au și pierdut dosarul din cauza " imparțialității" expertului din dosar. . .așadar, chestiunea cu răspunderea experților și altele este mai mult pentru necunoscători nu pentru cine bate sălile tribunalele de zeci de ani....
Daca ati intampinat astfel de cazuri si nu ati sesizat in scris MJ ati contribuit la existenta in continuare a genului de indivizi de care amintiti. Sesizarile trebuie insotite de dovezi certe.
Daca ati sesizat, ce raspunsuri ati primit cu referire la aplicarea prevederilor OG nr. 2/ 2000 cu modificarile si completarile ulterioare ?
Situatiile amintite de dvs. sunt de competenta asociatiilor profesionale de profil, ale expertilor. Din pacate, o astfel de asociatie la nivelul tuturor specializarilor de expertiza nu exista, desi din 2010 se incearca infiintarea. Nu a existat un sprijin concret al MJ in acest sens.
Nu avem întotdeauna timp sa facem și sesizări la organele competente, am cerut amendarea, am schimbat experții prin intermediul instanței, ceea ce permite Codul de procedura civila! Din păcate, astfel de indivizi tot apar in peisajul instanțelor!
Într-adevăr fiecare pădure are și uscaturi, niciodată nu trebuie să generalizam, dar nici sa ascundem că astfel de cazuri există!
Daca astfel de cazuri nu le comunicam acolo unde prevede legea, situatiile de care vorbiti raman necunoscute si genul de indivizi ajung sa faca chiar cariera. Instantele nu comunica nicaieri faptul ca au aplicat o amenda judiciara persoanei .... Anunta BCETJ cel mult atunci cand expertul este implicat intr-un caz penal.