Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in Elvetia si am cerut detalii despre firma care are nevoie de angajati in Elvetia de ex( nume complet, locatie exacta, CUI al firmei) si mi s a spus ca ei nu au voie sa ofere astfel de informatii cu "caracter personal". Cum pot sa imi dau seama ca aceasta firma intermediara este de fapt o teapa? Sau ce pot sa intreb astfel incat sa aflu cat mai multe detalii utile? Multumesc!
sadrian
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Raportati pagina fara ezitare. E plin de escroci, poate cineva sa-i reduca ca numar. Exista o serie de instrumente, din pacate nu functioneaza, sau sunt ineficiente...
mrays99
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar fi indicat sa publicati numele firmei/websiteului oriunde este permis acest lucru, astfel incat sa stie cat mai multa lume ca nu sunt seriosi, ca sa nu mai piarda timpul cu ei.
DlGoe
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
E o escrocherie veche, pe vremuri i se spunea ,,procesare de date"! Erau unii la Campina, au facut miliarde prin anii '90, inceputul anilor 2000. Foarte abili si bine sfatuiti! Incheiai un contract cu ei, tot dichisul, iti luau banii cu legea-n mana.