avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire-maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire-maternitate

sunt insarcinata, inca nu am anuntat la munca luni intentionez sa anunt.
vreau sa va intreb daca stiind de sarcina imi poate reduce timpul de munca la 4 ore, si implicit si salariu, sau chiar sa ma dea in somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:04, 14 Ianuarie 2010
Daca se desfiinteaza locul de munca va puteti inscrie la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cm puff_real puff_real Buna ziua! Sunt angajata la o firma ca si operator calc cu program de 6 ore/zi timp de 5 zile pe sapt,(lucrez deja de 4 ani la firma), sunt insarcinata in 5 ... (vezi toată discuția)
Salariata insarcinata are obligatia sa declare sarcina la itm si medicina muncii? danielraduclarinet danielraduclarinet Buna ziua, avand in vedere ca este angajata la o firma care sediul il are in alt oras, iar la locul de munca nu exista resurse umane, angajata este obligata ... (vezi toată discuția)
Somaj si sarcina madalyna_kiss_21 madalyna_kiss_21 BUNA, SUNT INSARCINAT IN 22 DE SAPTAMANI SI SUNT IN SOMAJ DE 2 LUNI. SOMAJUL AR TREBUI SA-L IAU PANA PE 2 AUGUST IAR EU AR TREBUIII SA NASC DUPA 15 AUGUST. AM ... (vezi toată discuția)