avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara!!! Eu si sotia intentionam sa introducem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara!!! Eu si sotia intentionam sa introducem actiune de ...

Buna seara!!! Eu si sotia intentionam sa introducem actiune de divort prin intermediul unui birou notarial. Avand in vedere faptul ca sotia mea are pensia minima pe economie si pe viitor,conditiile de intretinere sunt mult mai mari ca pensia si pentru a nu-miimplica fiica la diferite costuri legate de intretinerea mamei sale,as dorii sa incheiam ,pe linga divort si un act aditional prin care ma oblig,sa-i achit sotiei mele suma de 700 lei lunar+utilitatile apartamentului in care locuieste(curent,gaze) si vreu sa stiudaca este posibil. In speranta unui raspuns concludent,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: spviorel , utilizator 16:50, 26 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
,as dorii sa incheiam ,pe linga divort si un act aditional prin care ma oblig,sa-i achit sotiei mele suma de 700 lei lunar+utilitatile apartamentului in care locuieste(curent,gaze)

Acum s-a schimbat situația,sotia depune divortul la judecatorie si doreste o anumita suma,pentru intretinerea sa

in primul mesaj voiati sa contribuiti, de ce v-ati razgandit ?

gi-jane2 a scris:

,as dorii sa incheiam ,pe linga divort si un act aditional prin care ma oblig,sa-i achit sotiei mele suma de 700 lei lunar+utilitatile apartamentului in care locuieste(curent,gaze)

Acum s-a schimbat situația,sotia depune divortul la judecatorie si doreste o anumita suma,pentru intretinerea sa

in primul mesaj voiati sa contribuiti, de ce v-ati razgandit ?

Nu a mai vrut sa mergem la notar, ca nu a avut încredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea variantei corecte de divort mafi42 mafi42 Buna ziua ! Urmeaza sa am procesul de divort foarte curand.In urma divortului amiabil eu urmeaza sa primesc custodia copilului minor .Mai avem inca un copil ... (vezi toată discuția)
Divorț cauzat de infidelitate: ce obligații materiale va avea cel vinovat după desfacerea căsătoriei? Amelia Popescu Amelia Popescu Ce probe trebuie să prezinte sotia in instanța/la notar, pentru a demonstra că soțul este infidel iar, pe cale de consecință, în cazul în care este ... (vezi toată discuția)
Divorț amiabil - credit ipotecar și animale companie anseal anseal Bună ziua, Există următoare situație: cuplu căsătorit, fără copii, care își dorește să divorțeze amiabil la notar. El a accesat un credit ... (vezi toată discuția)