Buna ziua! Daca in contractul de munca am o functie, dar in realitate sunt pusa si pe un alt post asemanator ( pe legitimatie scrie altceva ), se mai tine cont de drepturile care rezulta din contractul de munca? Practic, eu execut atat functia care imi apare in contract, cat si functia care imi apare pe legitimatie ( fiind platita doar pentru una singura ). Angajatorul doreste sa ma lase pe salariul afarent functie de pe legitimatie, dar faca a modifica si contractul de munca ( unde pentru functia din contract am salariu mai mare ). Este normal? Sper ca m-am făcut înțeleasă.! Multumesc!
Ambele functii pe salariul intreg sau cota parte din fiecare? Pot pe baza mailurilor, comenzilor luate, cartii de vizita, a legitimației sa dovedesc faptul ca am prestat tip de 2 ani si a doua functie si sa imi recuperez drepturile salariale restante, chiar daca va fi in Instanta? Mai am vreo sansa? Menționez faptul ca am primit comisionul pentru toate comenzile de pe ambele functii ), dar un singur salariu fix ( asta pentru ca in CMI ul meu ca si clauza contractuala ca sunt platita si la valoarea comenzilor, fara sa fie trecuta vreo exceptie ).