avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functii diferite! Buna ziua! Daca in contractul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functii diferite! Buna ziua! Daca in contractul de munca am o functie, dar in realitate ...

Buna ziua! Daca in contractul de munca am o functie, dar in realitate sunt pusa si pe un alt post asemanator ( pe legitimatie scrie altceva ), se mai tine cont de drepturile care rezulta din contractul de munca? Practic, eu execut atat functia care imi apare in contract, cat si functia care imi apare pe legitimatie ( fiind platita doar pentru una singura ). Angajatorul doreste sa ma lase pe salariul afarent functie de pe legitimatie, dar faca a modifica si contractul de munca ( unde pentru functia din contract am salariu mai mare ). Este normal? Sper ca m-am făcut înțeleasă.! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 19 Februarie 2022
In cazul cumului de functii trebuia sa fiu platita pentru ambele functii , adica sa aveti doua c.i.m. incheiate.
Ambele functii pe salariul intreg sau cota parte din fiecare? Pot pe baza mailurilor, comenzilor luate, cartii de vizita, a legitimației sa dovedesc faptul ca am prestat tip de 2 ani si a doua functie si sa imi recuperez drepturile salariale restante, chiar daca va fi in Instanta? Mai am vreo sansa? Menționez faptul ca am primit comisionul pentru toate comenzile de pe ambele functii ), dar un singur salariu fix ( asta pentru ca in CMI ul meu ca si clauza contractuala ca sunt platita si la valoarea comenzilor, fara sa fie trecuta vreo exceptie ).

Multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
gabrielle_24, utilizator
Depinde de durata timpului de munca mentionata in c.i.m.
8 ore/zi de luni pana vineri. Nu imi dau seama cum s-ar calcula si cum sa pun problema.

Cornel Vasile a scris:

Depinde de durata timpului de munca mentionata in c.i.m.

gabrielle_24, utilizator
Se pot incheia doua c.i.m. , inclusiv cu norma intreaga, unul cu timp parțial.
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Buna ziua, când ai ca si clauză contractuala ca esti "renumerat ... gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Când ai ca si clauză contractuala ca esti \"angajatul va fi renumerat cu 1% la valoarea comenzilor\", aceasta valoare se calculeaza din ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte se pot inregistra la itm unisoreugen unisoreugen Cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte se pot inregistra la ITM cu 8 ore pe un contract pentru o functiie si un alt contract de 2 ore pentru o ... (vezi toată discuția)
Contract cumul functii modificat in functie de baza Maianu Maianu Buna ziua Am fost angajata in doua institutii publice, la una cu norma de baza contract de 8 ore/zi, la a doua cu norma patiala 4 ore/zi la cumul. Mentionez ... (vezi toată discuția)