avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cind pot sa depun preavizul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cind pot sa depun preavizul?

sunt angajata la o firma privata si am contract nelimitat cu conditia sa nu imi depun demisia in primele 6 luni.Luna viitoare pe data de 9 se implinesc cele 6 luni.Cind pot sa imi depun preavizul,inainte de data de 9 sau dupa aceasta data?:vishenka:va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:34, 14 Ianuarie 2010
Sunt de acord cu @freeelis, asa este.
Dar.... Ptr ati apara aceasta libertate, in cazul in care angajatorul ia niste masuri, va trebui sa apelezi la justitie.

Dvs cand ati semnat contractul de munca ati stiut de aceasta clauza si, prin semnatura data, ati fost de acord cu ea.
Nu rezulta, din ce ne-ati spus, ce se intampla in caz ca depuneti demisia mai inainte de cele 6 luni. Presupun ca exista un punct din CIM care reglementeaza chestiunea aceasta.

Ca sa evitati tensiuni inutile poate ca ar fi mai bine sa depuneti demisia in data de 10. De atunci va curge si termenul de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de concediu de odihna lex_ad lex_ad sunt angajat la MAPN si beneficiez de 30 de zile de concediu de ohihna dar eu vreau sa-mi dau demisia in luna august, deci o sa se calculeze zilele ce au mai ... (vezi toată discuția)
Demisie andrea 31 andrea 31 demisie , codul muncii, informatii (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati carmenramona carmenramona sunt gestionar la un depozit sau am fost dar ieri am depus demisia,administratorul neacceptand-o astfel azi am trimis-o prin posta. Azi nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)