avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

Detin un teren care are toate actele in regula, adica cadastru si intabulare ; acest teren a fost incadrat ca extravilan pana in urma cu doua luni, cand a devenit intravilan; in eventualitatea unei vanzari a acestui teren , trebuie facuta vreo modificare a actelor sau se poate vinde si asa ?
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:35, 15 Ianuarie 2010
Multumesc mult pentru raspunsuri; ideea este ca acest teren se afla pe malul marii, mai precis intre Eforie si Agigea si trecerea la intravilan a fost facuta de catre Primaria Agigea in urma cu doua luni; pe aceste terenuri s-a construit foarte mult chiar daca a fost extravilan, probabil cu acele demersuri la cadastru. Eu am o parcela mica, am gasit cumparator , ma intereseaza numai daca pot sa-l vand asa .
Va multumesc inca o data !
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol. lenkesrl lenkesrl :help: am un teren care in PUG avizat este in intavilanul localitatii. insa in extras CF figueaza ca extravilan. am de la primarie un certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)