Va rog, pe cei care ati trecut sau treceti zilele acestea, prin febra examenelor la INM, care sunt cerintele admiterii dosarului de inscriere. Este o problema media cu care s-a absolvit facultatea? As vrea sa ma inscriu la anu la concurs, dar mi-e teama ca media cu care am absolvit (6), poate si nota de licenta (8) ar putea fi un impediment pentru admitere la examen:">. V-as fi recunoscator, celor care au cunostinta de aceste aspecte, daca mi-ati raspunde la obiect si poate m-ati lumina si cum este cu procedura de inscriere la instante (obligatoriu de domiciliu, sau nu?). Eu am terminat la FR si n-am avut sursele necesare de informare:(, poate unii stiu cum este la particular, insa ma tenteaza sa-mi incerc norocul la anu. Multumesc, anticipat, pentru orice ajutor.
in urma cu 2 -3 ani era importanta nota de la licenta, mai exact, trebuia minim 8.00 pentru a te putea inscrie la ex inm; acum n-are importanta nici nota de la licenta si nici media anilor de studiu.... in rest, apuca-te de pe acum de citit, tocit, verificat cunostintele, etc., s.a.m.d..... succes!
mult succes celor care dau examenul si astept sa imi spuneti impresii si sa dati de baut !!!
vreau sa aflu cam tot ce e interesant, deoarece, anul viitor voi incerca si eu!!
Gangan este un examen foarte dur, dar merita sa lupti pt. visurile tale. Eu am fost de trei ori pana acum si am picat, dar nu am nimic de reprosat nimanui eu sunt de vina, o sa ma duc si la anu........, capul sus, cineva de pe acest site a afirmat " ca sa reusesti trebuie sa fi foarte,foarte,foarte pregatit" poate nu-ti dai seama cat de adevarat este. " Sa te cunosti, sa te stapanesti, sa te invingi, iata frumusetea eterna a dreptului" un pic modificat. La concursul de admitere in INM se pot inscrie persoanele care indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin.2 din Legea nr.303/2004. Legea o gasesti pe www.just.ro (portalul de legislati). NU CONTEAZA MEDIA CI DOAR STIINTA. SUCCES
Examen inm
Marinela Chirita
stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie?
pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)