avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda penala - dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda penala - dosar penal

am o intrebare. in urma unui proces a unei persoane ce a fost prinsa conducand bauta la volan (deci a fost dosar penal) sentinta poate fi ori amenda penala ori inchisoare cu suspendare (sau fara) sau poate lua si inchisoare si amenda?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:07, 17 Ianuarie 2010
Pedeapsa prev.de art.79 al.1 c.rut.este alternativa,fie cu amenda,fie cu inchisoarea,dozarea pedepsei fiind un atribut al instantei de judecata.0
pot gasi ceva online? si daca procesul a fost in medias, pot gasi arhiva asta si la judecatoria din sibiu unde e domiciliul persoanei in discutie?
Gasiti numai acolo unde s-a judecat procesul.
deci daca ma duc in sibiu unde are domiciliul tatal meu, el nu apare datornic la stat? si apare datornic doar la administratia financiara din medias, unde s-a judecat procesul? mi se pare ilogic
Of, of... am crezut ca vreti sa vedeti dosarul penal care normal, se afla la judecatoria de unde a fost procesul.
Daca e vorba de datul in debit este la administratia financiara de care apartine, bineinteles. Dar, poate si sa nu fie dat in debit.

Alte discuții în legătură

Creante impozit regularizat dara22 dara22 tatal meu s-a interesat la finante si are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata de la un proces incheiat si problema a aflat ca are de achitat si ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Eu cui sa ma plang ? ContSters274691 ContSters274691 Si pentru-ca am vazut ca aici,cineva isi face timp si pentru noi voi indrazni sa va explic o problema intampinata de mine. Am angajat un avocat ptr un divort ... (vezi toată discuția)