avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda penala - dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda penala - dosar penal

am o intrebare. in urma unui proces a unei persoane ce a fost prinsa conducand bauta la volan (deci a fost dosar penal) sentinta poate fi ori amenda penala ori inchisoare cu suspendare (sau fara) sau poate lua si inchisoare si amenda?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:07, 17 Ianuarie 2010
GabrielaA a scris:

Of, of... am crezut ca vreti sa vedeti dosarul penal care normal, se afla la judecatoria de unde a fost procesul.
Daca e vorba de datul in debit este la administratia financiara de care apartine, bineinteles. Dar, poate si sa nu fie dat in debit.
e posibil ca in 3 ani de zile sa nu fi fost dat in debit? sentinta s-a dat in 2006, au avut loc doar 2 infatisari. la cat s-ar putea ridica cheltuielile de judecata?va multumesc frumos pentru raspunsuri
bun, a fost tatal meu si s-a interesat, are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata. problema acum e ca a aflat ca are de achitat si in jur de 900 roni (incluse si penalizarile aici) impozit regularizat pe veniturile din 2005 (ca persoana fizica). sa ne asteptam cu executorul la usa? femeia de la ghiseu i-a spus sa lase macar 2 mil. ce sa inteleg? ca daca dam cate putin si la intervale constante de timp, nu se mai initiaza nicio procedura? va multumesc frumos
Nu stiu daca nu se mai initiaza nici o procedura dar stiu sigur ca puteti plati in mai multe transe, adica va accepta si mai putini bani chiar daca nu-i aveti pe toti odata si de fiecare data cand aveti mergeti si mai platiti cat aveti. Desigur ca pentru diferenta neachitata se vor calcula in continuare penalitati.
si cum pot afla daca a inceput procedura de executare silita? imi spunea de la finante daca era inceputa? tatal meu are buletinul pe o fosta proprietate de-a noastra ce a fost vanduta intre timp, deci practic nu putem afla daca a fost trimisa vreo notificare in scris.
Aflati de la finante daca se incepea vreo procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante impozit regularizat dara22 dara22 tatal meu s-a interesat la finante si are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata de la un proces incheiat si problema a aflat ca are de achitat si ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Eu cui sa ma plang ? ContSters274691 ContSters274691 Si pentru-ca am vazut ca aici,cineva isi face timp si pentru noi voi indrazni sa va explic o problema intampinata de mine. Am angajat un avocat ptr un divort ... (vezi toată discuția)