avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare ...

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare cu femeia de serviciu, care face curat pe scara noastra de bloc, respectiv
daca putem colabora in baza unei conventii civile sau e nevoie de semnarea unui CIM pt 2 ore pe zi.
Va multumim. O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: uca2015 , utilizator 13:32, 25 Martie 2022
Obligatoriu se incheie CIM
Multumim f mult pt raspuns. Aveti perfecta dreptate, si in acest sens poate ne puteti ajuta cu experienta Dvs despre cum ati rezolvat problema curatenei pe scara, pt ce anume ati optat, ne-ar ajuta foarte mult.

Multe multumiri,

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
diferentele intre angajat si firma sunt majore
-la angajat ai pe langa salariu, taxe si declaratii ANAF,protectia/sanatatea muncii,21 zile de concediu,concediu medical
- la firma doar o factura care include materiale si manopera

la angajat ai avantajul ca ii poti cere exact ce trebuie sa faca si il poti penaliza cand nu isi face treaba
la firma e mai greu sa nimeresti un angajat care sa-si faca treaba bine....in general sunt oameni platiti prost si treaba se face pe masura

noi am optat pentru maturat/spalat paliere/parcare exterioara de 2 ori pe saptamana....acum depinde si de vecini, ca in orice bloc exista cineva care nu vede cosul de gunoi si mai arunca un ambalaj pe jos,stinge o tigara pe treptele exterioare,lasa o dara de ciorba cand duce punga cu gunoi

ca experienta cu firmele de curatenie, am schimbat cam una pe an(pe langa taierile din facturi pentru zilele lipsa de la program)
Va multumim f mult pt informatii. Daca este posibil, va rugam sa ne spuneti care este costul lunar unei firme de curatenie, pe care il platiti in conditiile prezentate mai sus.

Cu multumiri,
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noi la bloc in Bucuresti am avut doar nemultumiri legate de firma de curatenie. Plata ma mica decat la femeia de servicu ..dar primele luni ..nu aveam ce sa reprosam. Dupa 2-3 luni incepeau ...nu gasim oameni sa vina sa faca curat ..stati prea departe...oamenii din bloc fac mizerie ..apoi ii vedeam doar in cele 2 zile in care se scoteau cazanale de gunoi din bloc. Am schimbat vreo 3 firme de curatenie.
Avem femeie de serviciu ..o platim mai mult decat vecinii..dar macar lumea e multumita.

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu? Rasarit Rasarit Buna V-as intreba daca in asociatiile dv de proprietari folositi firme de curatenie in loc de femei de servici si la ce fel de costuri se ridica prin ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)