avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare ...

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare cu femeia de serviciu, care face curat pe scara noastra de bloc, respectiv
daca putem colabora in baza unei conventii civile sau e nevoie de semnarea unui CIM pt 2 ore pe zi.
Va multumim. O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: uca2015 , utilizator 13:32, 25 Martie 2022
Va multumim pt informatii. Si noi suntem tot din Bucuresti, scara are 8 etaje, cu 4 ap si o garsoniera pe nivel,
platim o femeie de serviciu cu 1.300 lei - CIM pt 4 h/zi......dar curatenia lasa mult de dorit: matura si spala doar o data pe saptamana, in ghene face curat dupa cum poate si cand poate, daca s-a facut mizerie pe scara dupa ziua de maturat / spalat...nu mai curatza mizeria pana saptamana viitoare...Practic face curat cand poate...si ce poate!!! Usile de termopan sunt murdare ...ca s-au lipit reclame pe ele, panze de paianjen la intratrea in bloc...ca nu are cu ce sa le curetze!
Scara este ocupata predominant de chiriasi, si putzinii propietari sunt invatzati cu..."sepoate si asa"!

Cu multumiri,

o zi buna.
La noi e platita cu 600 lei + taxe (nu stiu cat sunt). Tot bloc de 8 etaje si 27 apartamente. Dar la celelalte scari sunt platite cu 400-500 lei in acelasi conditii. Cineva din bloc trebuie sa se implice si sa vorbeasa cu ea. Si la noi o perioada facea doar de ochii lumii ..dar avea probleme acasa si noi am inteles-o. Poate vrea sa plece si nu stie sa zica sau vrea concediu.
Puteti face tabel sa semneze zilnic ce a facut (scara se matura si se plata odata pe saptamana...restul zilelor doar parter). In ghena ..cam greu o urmarim...dar le mai spala cazanele cateodata :).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la mine se plateste 1200 la firma in conditiile de mai sus cu 2 vizite saptamanale la un bloc P+7 si 45 ap(fiind bloc nou nu este foarte generos pe partea de spatiu comun paliere/scari)

dar tot trebuie sa urmaresti si sa stai pe capul lor ca altfel mai rateaza vizite cu promisiunea ca recupereaza(nu o inteleg pe asta cu recuperatul....stau 1 saptamana fara vizita si urmatoarea vine de 4 ori......nu ma ajuta cu nimic)

trebuie discutat clar de la inceput ce aveti nevoie si orice vizita ratata sau treaba facuta pe jumatate, poze si taiat din factura
Va multumim foarte mult pt disponibilitatea de a ne transmite informatii f utile, pt ca Dvs platiti mai putzin decat noi,
pt ca 1.200 lei include si detergentii / materialele de curatenie. Noi platim salariu 1.300 lei plus taxe si plus materialele
de curatenie, in plus face curat cand poate si cat poate! Matura si spala doar o data pe saptamana.

Cu consideratie pt ajutor,

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai ...puteti schimba femeia de curatenie. La noi vine de luni - vineri zilnic si duminica sa schimbe tomberoanele ca sa nu se infunde. I-am zis ca poate sa nu vina o zi ..ca sa treaca duminica. Detergentii ii cumparam separat ...dar nu sunt asa scumpi. Maxim 100 lei pe luna ca si medie. La 2-3 luni sterge geamurile.
Conteaza si zona in care stati. Noi stam in DnaGhica ..si aici sunt destul de multi doritori de munca ieftina si necalificata.
Cam odata pe luna ar tb sa intre in gradina sa stranga gunoaiele...Intra des doar in spate ...

Apropo de firma de curatenie ..am apelat la o firma cu recomandare. Foarte multumiti de ea si de pret erau cei din recomandare ...la noi nu au gasit personal.

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu? Rasarit Rasarit Buna V-as intreba daca in asociatiile dv de proprietari folositi firme de curatenie in loc de femei de servici si la ce fel de costuri se ridica prin ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)