Buna ziua,
Suntem un cabinet de stomatologie si am dori sa oferim pacientilor si posibilitatea platii in rate, insa sa ne si asiguram totodata ca acestia vor achita ( unii nu achita integral )
Exista vreo modalitate legala prin care putem sa facem un contract de plata in rate iar in cazul in care acestia nu platesc, noi sa putem actiona cumva astfel incat sa ne recuperam sumele ce ar fi trebuit sa fie achitate ?
Cu multumiri
da, nu e nimic in neregula ca plata sa se faca in rate si sa aveti un contract pt asta, contractul e bine sa vi-l coneapa un avocat.
iar pt nerespectarea lui, v-am zis trebuie sa actionati in judecata-, alte cheltuieli, apoi de executare, iar daca more neavand bunuri... aia e
Neplata rate bancare
Lucia2018
Sotul meu a contractat acum cateva luni diverse imprumuturi atat la institutii bancare cat si IFN-uri insa acum se afla in incapacitate de plata a acestora. De ... (vezi toată discuția)
Datorii banci
manuela szucs
daca datoria unei persoane,catre o banca,a fost preluata la un moment dat,din imposibilitatea de plata,de catre o firma de recuperari(intreaga suma pe care a ... (vezi toată discuția)