avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot sunt sunata ...

Buna ziua!As avea si eu o intrebare!De ceva timp tot sunt sunata de catre o firma de recuperări creante,ce imi spun ca am o datorie fata de un operator telefonic,si anume Orange de acum 20 de ani.Datoria pe care o presupun ei ca o am de plata este de 6000 de lei.Eu am mai avut problema asta acum 10 ani si am recurs la serviciile unui avocat dar nu s.a rezolvat nimic pentru ca dansii au refuzat sa puna la dispozitie documentele prin care se dovedea ca eu as fi avut un abonament pe care nu l.am onorat la compania Dialog(actualul Orange).Mi se pare un pic dubios in conditiile im care eu as fi avut aceasta datorie ca nimeni timp de 20 de ani sa nu fi facut nimic pentru recuperarea datoriei...Va multumesc, astept un sfat
Prima data cand am vb cu dansii mi.au spus ca am la Vodafone o datorie(dar eu am fost la Vodafone si m.au verificat si mi.au zis ca nu apar in sistem ca avand vreo datorie)acum mi.au spus ca am si la Vodafone si la Orange...nu mai inteleg nimic..
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
AlinaBeatrice, utilizator
Angajati un avocat, acesta va sti cum sa procedeze cu escr*cii! Nu va faceti griji cu onorariul, vi-l veti recupera de la recuperatori. De data asta nu-i mai lasati sa faca ce vor, duceti cazul in instanta, aceasta ii va obliga sa prezinte dovezile pe care-si intemeiaza cererea. Nu stiu ce actiuni ati intreprins acum 10 ani, poate e caz de hartuire acum, avocatul va va spune. Puteti avea doua cauze pt. aceeasi fapta sau pt. fapte diferite, una in civil si alta in penal.
Buna ziua,
Cand veti pri
mi un act de executare, contestati-l, invocati prescriptia dreptului de a cere executarea silita.

Contestatia la executare presupune anularea actelor de executare infaptuite, ea trebuie demarata in termen de 15 zile calendaristice, in raport de fiecare act de executare.

Odata ce s-ar constata ca fiind prescris dreptul material la actiune, executarea silita trebuie incetata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii mai vechi de 10 ani la firme de recupeare! Danissia Danissia Am avut se pare doua restante de plata la un card de credit si la un credit. Am achitat creditele insa se pare ca m.au scos restanta cu inca o rata sume care ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie orange DaniaSimb DaniaSimb Buna ziua. Am inteles ca singura modalitate de a scapa de cei de la Getback Recovery este sa ii informez, pe cale legală, ca datoria s-a prescris, ... (vezi toată discuția)