La firma la care lucrez se prqctica următoarea procedura: pentru fiecare plecare mai devreme, in caz de nevoie iti faci cerere de invoire ( chiar si pentri 15 minute ). Aceste cereri se pastreaza si in momentul in care se strang cereri care insumate fac 8 ore, ni se opreste o zi din cele 20 de zile de concediu anual. In toata aceasta perioadă nu se verifica pontajul ( multe dintre invoiri s-ar "sterge" cu ceea ce se mai sta peste program ). Zilele trecute am intalnit urmatoarea situatie: unei colege i s-a pus in fata un teanc cu toate invoirile din 2019 pana in prezent si i s-a adus la cunostiinta faptul ca in cei 3 am a insumat invoiri aferente a 8 ore si i se va opri o zi de concediu ( desi ea tot timpul a mai stat cate 30 minute peste program, minute care nu s-au scazut de niciunde). Este legala practica asta? Nu apare niciunde scrisa aceasta practica, ci pur si simplu asa au decis cei din condurere. Este normal sa se mai tina cont in 2022 de invoirile din 2019? Este o regula nescrisa in CMI uri sai regulamentul intern.
Invoire
str8
Buna ziua.
Doresc sa stiu daca pentru numarul de ore in care trebuie sa fiu la tribunal (reclamant) in contradictoriu cu angajatorul meu (parat), trebuie ... (vezi toată discuția)