avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua,locuiesc la ultimul etaj,in 1994 impreuna cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua,locuiesc la ultimul etaj,in 1994 impreuna cu vecinii ...

buna ziua,locuiesc la ultimul etaj,in 1994 impreuna cu vecinii de la ultimul etaj,fivecare pe partea lui,am facut acoperis,intre timp sa constituit Asociatia de proprietari....etc...acoperisul la vremea respectiva a fost facut cu autorizatie de la primarie...ok,revenind la actualitate acoperisul este in stare de degradare(sar tablele si azbestul de pe el)...am sesisat administratorul si presedintele de Asociatie verbal si prin mesaje de situatia acoperisului....vad ca nu se intampla nimic.....ce ar trebui sa fac ? in caz de cade vre-o bucata de azbest pe vre-o masina....cine este bun de plata ? va multumesc si astept o parere daca sunt responsabil de ceva ,sau este in atrubutia Asociatiei de proprietari.
Cel mai recent răspuns: nikkkkku , utilizator 20:12, 12 Aprilie 2022
Daca la momentul executarii acoperisului nu exista constituita asociatie de proprietari, cum ati obtinut autorizatie de constructie pentru interventie la parte comuna de imobil de locuit in comun?
Daca reprezentantii asociatiei e proprietari nu se implica pentru respectarea dispozitiilor in vigoare privitoare la asigurarea stariii tehnice a partii comune de condominiu,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala
Înainte de constituirea Asociației de proprietari, am făcut acoperișul cu acordul sub semnătura a locatarilor.....dar strict ptr a face acoperiș....nu pentru drept de proprietate.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperisul blocului andreiSRR andreiSRR Sunt proprietar intr-un bloc cu asociatie de proprietari. Doresc sa montez o antena de satelit pe acoperis pentru o vizibilitate mult mai buna a cerului. ... (vezi toată discuția)
Acoperis de tabla luat de vant, plata daune giuglea giuglea Am achizitionat un apartament la etajul 4 cu acoperis de tabla.Acoperisul a fost facut de fostii proprietari de la etajul 4 fara autorizatie.Vantul a luat o ... (vezi toată discuția)