avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului la parter spațiul de sub scară cu BCA pentru depozitare jucării ale copiiilor. Blocul are parter plus etaj. Aceasta lucrare am făcut-o cu acordul celorlalți proprietari,respectiv o folosim in comun în același scop. Astăzi am aflat că ,,o persoana,'' ar fi făcut o reclamație verbală că am construit acolo. Acea persoană nu face parte din proprietarii blocului. Există posibilitatea să fiu amendată de către primăria din comună ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:10, 5 Mai 2022
Ei, de-aici vi se trage, dar este o vorba la noi, romanii: cainele moare de drum lung si prostu' de grija altuia...
Sa incerce sa va amendeze, dar nu are temei legal. Faza este sa nu va contrati cu el, pen'ca de gasit, va poate gasi si cu altele...
Ce v-am scris mai sus, ramane valabil, iar daca lucrarea facuta este mai veche de 3 ani, chiar nu va poate face nimic !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie perete delimitator in holul scarii snowflake59 snowflake59 Buna ziua, Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje. Suntem 4 apartamente per nivel. Unul dintre vecinii de la parter vrea sa faca un separeu intre restul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de ... RC37 RC37 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cuprins intr-o asociatie de locatari, la parterul acestui bloc. In spatiu de pe casa scarii la parter toti vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Spațiul închis scara blocului la parter Alilin Alilin Locuiesc la parter și am închis spațiul de sub scara ce face accesul la etajele superioare de aproximativ 15 ani. Spațiul închis este perete in perete cu ... (vezi toată discuția)