Orice service si mai ales reprezentanta are obligatia sa va lase sa vizualizati chiar si de langa masina ce face mecanicul. Exista desi nu stiu care e momentan, o lege data de UE chiar pe care mi-au comunicat-o dealerii.
Se semneaza o declaratie pe proprie raspundere ca va asumati anumite riscuri in caz de accidentare.
De fiecare data cand mergeam incercau sa imi spuna ca stiti ca a zburat un arc odata de era sa omoare clientul.....
Chiar si la Bavaria la reprezentanta nu schimba uleiul si doar il completeaza sa sufla filtrele si nu le schimba.
Prin urmare majoritatea posesorilor de BMW preferea BMW Filaret unde te lasa sa stai lnga mecanic.
La fel am patit si eu la masina de serviciu BMW unde ma obligau sa merg la BAVARIA cei de la Leasing desi personal eu merg doar la Filaret.
Am facut semne la filtru si la iesire aparea pe factura manopera de inlocuire 90 lei si cand colo era acelasi filtru suflat cu aer si semnat cu acul pe lateral.Evident ca am facut reclamatie si de atunci intru mereu inauntru .
LA masinile de firma la fel la preprezentante renumite am patit necazuri:
La Ford NESTE Chitila am lasat masina si i-am facut poze inainte in parcarea lor.
La iesire era lovita pe aripa si bifase angajatul un x pe lateral aripa. Noroc ca am avut poze.
Au refacut-o dupa ce am vorbit cu directorul si s-a uitat pe camere si a vazut cand a sgariat-o ..
A 2 revizie am lasat masina si nu am stat langa ca si prima data ca doar era masina de serviciu si surpriza imi bagau noxe in interior si fum imediat. Peste 1 an la revizia 3 au desoperit ca pusese un filtri de habitaclu(polen) mai mic de FIesta in loc de FOCUS. Adica am inghitit un an fun din pricina unui nepriceput.
La VW Jetta (Porsche Vest) pe centura Bucuresti am lasat masina si ii spuna ca sunt probleme cu YALELE si ca ramane 3 usi din 4 deschise. Dupa revizie ma chema inauntru sa ii arat ca ei nu reusesc sa vada ce nu merge, Pai trebuie sa o incuiati domne si sa trageti de usi. Ce daca vezi un led pe usa sofer insemna ca e incuiata? Acolo am aflat ca la ulei in loc de 4.25 litri trebuie sa puna 4.9 litri maximul altfel nu ajungi cu schimbul sa faci cat vrea VW adica 30.000km.
Daia BMW are inca tamburusul pe lateral. Sa vezi ca s-a inchis si 2 sa poti incui masina cand se termina bateria nu ca la VW Mercedes , Lexus si altii care nu mai au tamburusuri.
Prin urmare cel care a pus intrebarea are tot dreptul sa se teama de nepriceperea si hotia angajatilor.
Stati linistiti ca nici in Germania sau Austria nu sunt mai priceputi nici la BMW (experiment pe masina proprie nici la TESLA.(dupa cum spun altii minutul 7.50
[ link extern ]
Mai exista si alti patiti:
www.avocatnet.ro/forum/discu...