avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto

cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In virtutea dreptului de acces, puteti solicita filmarile care au surprins efectuarea reviziei obligatorii, anuale, conform Regulamentului 679/ 2016 , privind prelucrarea datelor personale.

In termen de 30 de zile, puteti primi o copie de pe inregistrari, prin e-mail, sau in alta modalitate solicitata de dumneavoastra.

La nivelul enitatii (operator de date cu caracter personal )trebuie sa exista politici si proceduri prin care sunt prelucrate datele personale, inclusiv o politica operationala privind utilizarea camerelor CCTV.


Va mulțumesc pt informații
exista si mecanici cinstiti si priceputi,am cunoscut cativa
multumesc de informatii,am facut aceasta cerere pt inreg video acum 1,5 luni dar nu am primit nici un raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie reprezentanta - expertiza auto M9M M9M Buna ziua, Am facut revizia la masina la reprezentanta, ajuns acasa am deschis capota si constat ca nu s'a schimbat nimic la motor (filtre, ulei etc.) ... (vezi toată discuția)
Inselatorie service auto cypsoft_ro cypsoft_ro buna ziua va povestesc si eu pataniile mele cu Skoda Octavia 2 FL am cumparat-o in aprilie 2016 , adus-a din Olanda, si ca orice masina cumparata SH am ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)