avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ...

Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios depresiv, beneficiar de certificat de handicap) cere prin proces civil, drept de vizitare minor in sensul sa ramana copilul meu la domiciliul lui fara mine, zile, nopti, weekenduri etc. Reclamant alaturi de bunic e si tatal copilului, dar acesta locuieste in alta tara, asa ca ar insemna ca atat timp cat e in Ro acesta, ei doi ar tine copilul la ei periodic (bunic si tata), iar cand tatal se intoarce la domiciliul din tara unde locuieste si munceste, copilul sa stea fara mine periodic la acest bunic. In instanta a adus o scrisoare medicala de la neurolog in care acesta scrie ca ar fi apt, dar eu am informatii ca tot acest neurolog ii face referatele pt comisia de handicap, in care trece si diagnosticul de DEMENTA, ceea ce in actul pentru instanță, A UITAT! la Colegiul Medicilor am vb, nu il pot ancheta decat cand au cele 2 doc in fata ( cel cu si cel fara Dementa emise pt acelasi pacient). Eu ce pot face? Nu pot avea acces la referat ul depus la comisia de handicap, sunt date personale... Cui sa fac plangere, pacientului sau medicului?
Cel mai recent răspuns: Anastasia gar , utilizator 12:33, 15 Mai 2022
Multumesc
Caz concert, merg pe strada si in intersectie o masina nu se asigura si poate da peste ei (copil si bunic bolnav). Este bunicul capabil sa observe din timp masina, sa struneasca copilul de mana si sa il traga sa grabeasca pasul? Doar discernamantul nu e de ajuns, parerea mea.
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2022
Anastasia gar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in documente ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in documente oficiale (scrisoare medicala) aprecieri despre o persoana pe care nu a vazut-o niciodata? E ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie HSorin HSorin Ma confrunt cu urmatoarea problema: tatal meu este de 2 ani si jumatate pacient de psihiatrie si urmeaza sa-l pun sub interdictie. problema majora e faptul ca ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie a unei persoane cu ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua, 1.Este suficienta o \\\\"consultatie\\\\" la medicul psihiatru ptr a hotari ca pacientul are sau nu are discernamant?(medicul psihiatru presteaza ... (vezi toată discuția)