avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Obligatiile fiscale ale asociatiei de proprietari ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Obligatiile fiscale ale asociatiei de proprietari pentru un angajat

Ce retineri lunare se aplica la salariul administratorului angajat cu contract de catre asociatia de proprietari ? Acesta mai este salariat in alta parte de unde obtine venitul de baza.
Mai este valabila conventia pentru retribuirea unui administrator?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmencc , utilizator 12:28, 3 Martie 2011
Mai am o nelamurire, asociatia de proprietari trebuie sa suporte si toate sumele referitoare la angajator (reţineri angajator), adica:

-CASS 5.2 %
-ªomaj 0.5 %
-CAS 20.8 %
-FNUASS 0.85 %
-Fond de risc si accidente 0.4 %
-Comision cărţi muncă 0.75 %
-Fond creanţe salariale 0.25 %
Mentionez ca administratorul este angajat cu contract individual de munca partial, deci nu este functia de baza.

Multumesc
Da,Asociatia suporta toate contributiile angajatorului si sunt cele mentionate de dvs. cu amendamentul ca fond accidente si boli profesionale este 0.159 corespunzator cod CAEN 6832.
Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca sunt obligata sa fac contract de munca ptr administrator de asoc de proprietari , este pensionar.
Daca da, are cineva un exemplu?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila mroby mroby Buna ziua, As avea o rugaminte. Sunt administrator la o Asociatie de Proprietari in baza unei conventii civile incheiate anul trecut in luna septembrie, ... (vezi toată discuția)
Cat cum calculez salariul si ce tip de contract e obligatoriu? Nivea Nivea Buna ziua Sunt presedinta unei asociatii de propriietari de vreo cativa ani si administrator in alta asociatie,Pana acum am facut totul gratis fara salariu ... (vezi toată discuția)