avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotia a parasit caminul conjugal!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotia a parasit caminul conjugal!

Nu am batut-o , nu i-am facut nimic rau, asa a hotarat ea , sa plece cu unul mai tanar, ce pot face, trebuie sa anunt politia? nu am mai tinut legatura cu ea, nu am divortat inca cu acte ca nu stiu de unde sa o iau! si in plus imi vin si somatii de la banca , ea a facut un credit de consum , si dupa cum se vede, nu il plateste! sunt eu cel care trebuie sa ilplatesc?, pot fi tras de ,,maneca" de banca? ma pot obliga cu ceva?
astept sfaturi si raspunsuri! va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:38, 18 Ianuarie 2010
creditul e pe numele ei. nici nu stiu cand l-a facut. nu sunt trecut nicaieri in contract, celputin asa cred, caci eu nu am fost la banca sa semnez ceva, deci e creditul ei.
buna ziua!
in mod normal dvs nu aveti de ce sa mai platiti ratele de credit ale sotiei.
ideea este ca banca are posibiliattea sa ceara executarea silita asupra tuturor bunurilor mobile si immobile ale sotiei.
grabiti-va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața ! as dori sa știu ce pași trebuie parcurși ... ana duican ana duican Buna dimineața ! As dori sa știu ce pași trebuie parcurși pentru divorț , fiind implicați 2 minori , locuința comuna fiind construită pe terenul “ ... (vezi toată discuția)
Partaj gabita78 gabita78 Buna ziua. Varul meu impreuna cu sotia au cumparat un apartament cu Prima Casa in urma cu 2 ani. Acum se gandesc la divort. Creditul e pe numele amandurora si ... (vezi toată discuția)