avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca pe o imputernicire avocatiala nu exista semnatura ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca pe o imputernicire avocatiala nu exista semnatura clientului ...

Daca pe o imputernicire avocatiala nu exista semnatura clientului dar exista semnatura avocatului, fara stampila acestuia, se poate invoca lipsa calitatii de reprezentant pentru nerespectarea conditiilor de forma a imputernicirii?
Cel mai recent răspuns: p649 , utilizator 11:51, 1 Iunie 2022
Am si fondul pregatit dar pana la el trebuie sa ma ocup si de o modificare a cererii pe care a depus-o partea adversa in cadrul sedintei la primul termen. Norocul meu este ca respectiva cerere nu indeplineste conditiile minime de forma de la art 148 fiinda nu e indicata nici instanta si nici adresele partilor, arata mai mult ca o ciorna pe care a scris-o in graba partea adversa in cadrul sedintei ca sa o poate depune pana la finalul sedintei. Sper sa o anuleze instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O exceptie poate fi invocata direct intr-o cale de atac, fara a fi insa dezvoltata in scris ca si motiv al respectivei cai de atac ? Victor Mihai Ciobanu Victor Mihai Ciobanu Intr-un lititgiu de munca, salariatul a fost reprezentat la fond prin avocat, fara ca acesta sa faca dovada calitatii de reprezentant. Cererea a fost semnata ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
Sanctiunea unui judecator care amana o cauza la cererea unui avocat fara delegatie la dosar? cezarad cezarad Care este sanctiunea unui judecator care amanda o cauza l cererea unui avocat fara delegatie la dosar? Practic la unul din termene, pentru inculpatul X s-a ... (vezi toată discuția)