avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune incurcata. A murit un barbat. Barbatul asta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune incurcata. A murit un barbat. Barbatul asta avea ...

Succesiune incurcata . A murit un barbat. Barbatul asta avea o sotie care a murit si ea. Nu au avut copii. A avut 3 nepoti. Un nepot a murit inaitea acestui barbat, ceilalti 2 au murit dupa moartea acestui barbat. Fiecare nepot avea cate 2 copii . Deci sunt in total 6 stranepoti de frate. Cei doi stranepoti de frate, dupa primul nepot care a murit inaintea barbatului au drept de mostenire? Trebuie cautati mostenitori si dupa sotie sau nu?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:07, 10 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lucrurile nu sunt deloc incurcate, le incurcati dvoastra. Sau stranepotii, in fine, cel/cei care nu vor sa scoata cateva sute de lei din buzunar si sa consulte un avocat, chiar doi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa a iv-a de mostenitori legalii cunostinta cunostinta Buna ziua! as vrea sa stiu daca persoana care a murit - care nu are nici un mostenitor legal in afara de 3 veri primari - daca copii acestor veri pot veni la ... (vezi toată discuția)
Copiii varului primar decedat la succesiune Andrei384 Andrei384 Buna seara! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Singurii mostenitori ai unei rude sunt verii primari ai acesteia si o matusa.Unul din acesti veri primari a ... (vezi toată discuția)
Un caz mai special de succesiune? ContSters32406 ContSters32406 salutare am si eu o intrebare referitor la un caz (zic eu) mai special de succesiune. Exista bunic, bunica, 3 copii iar unul din copii are si el un copil ... (vezi toată discuția)