avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire iar apelul ...

Buna ziua! am perdut la fond procesul de granituire iar apelul mi sa respins ca nefondat cu recurs in 30 de zile, mai exista vreo sansa sa castig la recurs?
Cel mai recent răspuns: nelu b , utilizator 12:09, 6 Iunie 2022
Buna ziua! poate fi invocat la recurs art 6 din CEDO? Intr-un proces civil de granituire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac intr-un proces de granituire razvan2487 razvan2487 Intr-un proces de granituire am refuzat efectuarea unei expertize TOPO, datorita unor aranjamente pe care le poate face paratul cu topometristul, fiind vorba ... (vezi toată discuția)
Granituire laura lora laura lora Sunt in proces cu un vecin de 18 ani . Obiectul cauzei este granituirea. Acest proces a mai fost pe rol , cu acelasi obiect , am avut castig de cauza . ... (vezi toată discuția)
In cadrul probei de interogatoriu reclamantul poate adresa paratului intrebari pe baza unor imagini? razvan2487 razvan2487 Daca in cadrul probei de interogatoriu reclamantul poate adresa paratului intrebari pe baza unor imagini? (vezi toată discuția)