Din ce relatați dvs., ar putea fi vorba de abuz de încredere, din partea persoanei respective, asupra unei persoane în vârstă, probabil cu discernământ limitat la acea dată, asta ca să mă exprim elegant. Ce așteptați de la cei de pe listă? Asta este treabă serioasă de avocat specializat pe speță, care trebuie să dovedească în instanță existența unei infracțiuni în baza căreia să se anuleze vânzarea. Greu, foarte greu. Începeți prin a solicita opinia unui avocat, după care, dacă acesta se angajează, puteți să vă adresați instanței.
Ani4545 a scris:
Bunica mea a făcut un contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager si plata se specifica ca ar fi făcută anterior semnării contractului 42000€ Fără clauza de întreținere si unei persoane care nu făcea parte din familie . Aceasta persoana lucra in Curatenie avea salariu foarte mic ca sa poată facă un asemenea împrumut bancar pentru plata . Bunica si fiul sau tatal meu au murit . Cum pot eu ataca acest contract ? Precizez ca am făcut doar calitate de mostenitor după amândoi