avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Hotarare nedreapta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Hotarare nedreapta

Zeci de colegi de Institut si sute sau mii din alte Institute de proiectare-cercetare au facut procese contra Caselor de pensii penrtu recalcularea pensiei cu luarea in calcul a adeverintelor privind cistigurile sub forma de acord.AU CISTIGAT LA TRIBUNALE SAU dupa recursuri la CURTEA DE APEL.Am o prietena care a lucrat cu mine si colegii mei la Institut,in acord .Sta in Piatra Neamt.A facut si ea,ca si noi, proces pt.recalculare.A cistigat in prima faza la TREIBUNAL,dar la recursul facut de Casa de Pensii la Curtea de apel Bacau a pierdut cu Hotarare IREVOCABIL.Cum este posibil ca penru aceeasi situatie mii de persoane sa cistige si citiva sa piarda?!?!.CE POATE FACE PRIETENA MEA ? MAI ESTE VREO CALE DE ATAC ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters115732 , utilizator 18:08, 18 Ianuarie 2010
Nu s-ar putea, ar insemna sa adoptam sistemul anglo-saxon, ceea ce este practic imposibil.
Nu exista nicio legatura intre sistemele de drept si originalitatea romanilor.
De unde stiti ca spetele erau identice, ati vazut actele?
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Spetele erau identice.,cistigate ambele in prima faza la TRIBUNALE.,dar cu verdicte diferite la recurs,la Curtile de apel.
Este vorba de adeverinte eliberate de acelas Institutut pentru salariati ,cu text identic privind legile cf.carora s-a platit cas pt acord .si in baza carora s-a cerut prin judecata recalcularea pensiilor.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu - cauza castigata la curtea de apel in alt dosar, avand alte parti MarianBR MarianBR In dosarul 47043/3/2010 de la Curtea de Apel Bucuresti da castig de cauza aviatorilor!! Intr-un dosar cu aceeasi speta, castigat la Tribunalul Braila, Curtea ... (vezi toată discuția)
Spete identice-sentinte diferite? bogdanl bogdanl Buna seara. Angajatorul a depus plangere penala impotriva mea si dupa 3 saptamani m-a concediat pt acelasi motiv pt care s a depus plangerea penala. Am vazut ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie haliski haliski Am solicitat recalcularea pensiei in conformitate cu faptul ca am lucrat in 2 institute de proiectare fiind retribuita in acord global.Sumele suplimentare ... (vezi toată discuția)